Jaki model na początek?
Witam serdecznie!Jako nowicjusz mam banalne pytanie. Przymierzam się do swojego pierwszego Panerai. Co wybrać Luminor Marina z automatem (PAM 000164) czy klasycznego Luminor Marina 000111?
Pozdrawiam i liczę na pomoc |
Odp: Jaki model na początek?
|
|
wez klasyczny model z recznym naciagiem- te trafiaja w gust 99,9% uzytkownikow :)
|
Ja rowniez sugeruje wybrac 111. Ewentualnie jeszcze mozesz rozpatrzyc model BASE.
Base tez ma swoj wyjatkowy urok :) |
Mam jeszcze jedno pytanie.
Gdzie kupiliście swojego Panerai? W Warszawie w Jansenie czy może za granicą i gdzie najlepiej go kupić? Ze słów znajomego jubilera handlującego zegarkami z najwyższej półki najtaniej można kupić takie zegarki we Wiedniu. Skutecznie można urwać kilkanaście procent z ceny.:) W Szwajcarii raczej się to nie udaje. Macie jakieś doświadczenia? Pozdrawiam |
kilkanascie procent na Pam'ie? nie sadze :)
z mojego doswiadczenia najlepiej jednak kupowac w salonie, wzglednie od znajomego ktory dorzuci kope paskow do zegarka ;) ciekawy, nowy zegarek w niezlej cenie (Marina Logo) ma teraz do sprzedazy uzytkownik stani.swiss na zegarkiclub |
Cytat:
|
jak masz dobre dojscie to kup w Austrii- z pewnych wzgledow nawet wygodniej niz w Szwajcarii :)
|
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 02:48. |