Już jest PAM 320
Wreszcie na moim nadgarstku.Jest wyśmienity :eek:.Muszę trochę ochłonąć,wypić lampkę szampana ,co by się dobrze nosił .Na razie jedna fotka,za kilka dni jak temperatura spadnie dodam kilka nowych.Ręce drżą
A oto i ON-PANERAI 320 |
Odp: Już jest PAM 320
W tej gorączce zegarek do góry nogami.Ale ja już tak mam:D
|
Man, gratulacje to po pierwsze... Ale co wazniejsze: ta fota jest genialna !
Adam |
Super!
Gratuluję! |
Chyba jedno z najlepszych zdjęć jakie ostatnio widziałem!
Zegarek wiadomo :) |
Gratuluję pięknego zegarka.
Zdjęcie to już chyba tylko zabawa Photoshopem była bo z tego co pamiętam miałeś takie samo z... IWC? Dobrze kojarzę? Mimo wszystko świetny pomysł i wykonanie :) |
Dziękuję wszystkim za miłe słowa ,gratulację i za ocenę zdjęcia. Zawsze to napawa do jeszcze lepszego pomysłu na ciekawą fotkę. A wiadomo pomysł jest najważniejszy.
Co do zdjęcia ,ostrość poszła na kości , dlatego tylko lekko rozmyłem tło i wyostrzyłem tarczę zegarka ,reszta „surówka” :rolleyes: krystek- to był Zenith rocznik 1950 kaliber 126-6 ,notabene też do góry nogami :o Czekając na pasek ze strusia od mistrza Pietro, postanowiłem kupić kilka pasków na próbę .aby zobaczyć jak wyglądają w realu. Oto efekty- Tu Pam chce być co dzień pierwszy na ręku , mocno się rozpycha :D Tutaj z kumplem in house :cool: A tak świeci ze złości,że go nie zakładam :) Tak na marginesie,jest to bardzo trudna bestia do fotografowania ;) Pozdrawiam Darek |
Cytat:
|
Świetne fotki i zegarki :)
|
Na nowym pachu
|
Świetny pasek i zdjęcia.
Co to ? Adam |
Cytat:
Pasek od Pietro.Te paski są tak charakterystyczne ,że pomyślałem-opis zbędny:D Piszę o pasku bo ,że auto to Mercedes to wiadomo :) |
PAM 320 dostał nowe ubranko :)
Myślicie ,że dobrze się w nim czuje?:) |
Pasek ciekawy :)
|
Aż strach taki nosić:D Gryzie???:eek:
|
a ja pytam, czy to pyton? :)
|
Coś tu jest nie tak? Zegarek jest oczywiście ok, ale zegarek z tym paskiem...Mam poważne wątpliwości :)
|
Rzadko się włączam w dyskusje ale tym razem jestem pod wrażeniem kunsztu fotograficzne ,
Nie pisze o zegarku bo to oczywiste w tym gronie . Pozdrawiam i gratulacje |
Zegarek super, zdjecia rewelka a ostatni pasek... dla mnie piekny i nadajacy dzikosci/drapieznosci temu okraglutkiemu zegareczkowi ;)
ps jaka cena (jesli wolno spytac) i jaki czas oczekiwania? |
O gustach się nie dyskutuje ale jak już pytasz to delikatnie mówiąc ten pasek mnie się baaaardzo NIE podoba. Na mój gust na tym pasku ten piekny PAM stracił cały swój urok. pozdrawiam
|
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 04:03. |