Nowy, bardzo przemyślany zakup - Radiomir
Dzisiaj dotarł: nie mogłem odżałować, że go sprzedałem, więc ponownie u mnie - Radiomir 8 days.
i z ubrankami: Yes Baby ! :D |
Odp: Nowy, bardzo przemyślany zakup - Radiomir
Gratulacje Klaudiusz, to ładny zegar jest. Radiomir ma to "coś" dodatkowego w porównaniu do Luminora, a nie brakuje mu przy tym cech rasowego Panerai. A ten ma dodatkowo jeszcze świetny mechanizm.
Jeszcze raz gratuluję. |
Klaudiusz,
Gratuluję, zazdroszczę (ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i...się zastanawiam. Mirek |
ja tez go kiedys jeszcze kupie... :)
|
Zaraził mnie...
Tak sobie myślę i myślę i nie wiem... 183 jako klasyczny Black Seal 190 jako piękny mechanizm i chyba najlepszy historical radiomir czy też 268 manifattura ... Co powiecie ? Adam |
Adamie, trzeba testy nadgarstkowe przeprowadzić :cool:
Trzeba się do Łodzi wybrać, podobno fajne puby macie :D |
We wrześniu zapraszam :)
Adam |
Klaudiusz zapraszamy
|
Cytat:
|
Spokojnie...
Ja mam na razie spokojne plany finansowe... Ale... jestem na 100% posidaczem. Kwestia tylko jak szybko dojdę do "owner" Adam PS. Dzwoniłem do tego przedstawiciela na polskę... wypytałem go o interesujące modele... miał zadzwonić z cenami "jutro" ... i tyle. Dupa nie firma. :( A |
no niestety w tym sklepie to są nie powiem kto ;-) i na PAM-ach nie znają się za bardzo. W sumie nie ich wina Richmond idzie zgodnie ze swoja strategią - wprowadzają PAM-a do kanału swoich luxory boutiques sprzedających Cartier. Anyway, ceny wyjściowe są zgodne z oficjalnym cennikiem - jakimś sposobem omijają VAT. Tylko EUR liczą po 4 PLN he he ...
|
Dzwoniłem do Jansena w sprawie PAM249-ki. Więc cena nie powala-ponad 21tyś. Żadnych teraminów. Mają dzwonić. Żadnej gwarancji !!!!!Ciężko zdobyć zaufanie ...chyba pojadę do Włoch
|
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 04:32. |