PoradĽcie drodzy koledzy...
Tak sobie kombinuję...
Czy do modelu 114 : http://www.panerai.com/s_page.xpd?id...d_categoria=33 można dobawić bransoletę ? Czy też trzeba zdecydować się na model 051: http://www.panerai.com/s_page.xpd?id...d_categoria=35 ? ból bo ten drugi to ledwo 40 mm... będzie krucho po radku takie co¶ założyć... Adam |
Odp: PoradĽcie drodzy koledzy...
mozna dolozyc bransolete, aczkolwiek sa one obrzydliwie drogie i chyba taniej bedzie kupic ja razem z zegarkiem; ten drugi to damski model, jestem jednak pewien ze znajdziesz w ofercie tez cos w rozmiarze 44mm
jestes pewien, ze chcesz biala tarcze? :) EDIT: masz najwyrazniej racje, ze nie ma Luminora Base albinosa w wersji z bransoleta dlatego chyba nie pozostaje Ci nic innego jak dokupic ja oddzielnie- z tego co pamietam konieczne sa tylko "adapterki" ktore najczesciej dodaja "gratis" do bransolet |
Ta mi bardziej się podoba niż oryginalna. |
A co to jest za bransoleta i gdzie można j± nabyć? :rolleyes:
|
Hmm... No wła¶nie z tego co pisz±:
"The bracelet is available only for Panerai Luminor watches in a variety of materials and finishes according to the watch. It is integrated with the case and therefore not interchangeable with a leather strap for Luminor watches with a 44 mm diameter case, while 40 mm Luminor watches can also be fitted with a leather strap" Mi wynika że do 44mm luminora bransoleta jest na stałe, więc nie da się dokupić takiej do modelu z paskiem... Czy może Ľle zrozumiałem ? Nie wiedziałem że można dopasować co¶ innej firmy... Jeżeli tak to chyba będzie to najlepszy pomysł... Co prawda kiedy¶ 40 mm zegarek uważałem za bardzo duży to teraz... :D Adam |
Cytat:
osobiscie nie przepadam za PAM'ami na bransoletach, ale jak juz to zdecydowanie stawialbym na OEM'a |
Aha :)
Gdzie to można kupić ? Znasz może przybliżone ceny ? Adam |
jak kiedys chodzila mi bransoleta po glowie, to sprzedawcy dorzucali gratis do OEM'ow :) poszukaj na forum Paneristi w ogloszeniach
|
|
OEM w jakich mniej więcej cenach ?
Adam |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 02:34. |