Kosz
Nieaktualne
|
Odp: Pam 312
gorąco polecam zarówno sprzedającego jak i zegarek! :)
|
Szkoda, ze ta oferta nie pojawiła się kilka dni wcześniej bo już zamówiłem 312 w Niemczech....:(((
|
Dziękuję za polecenie!
Uprzedzając pytania - sprzedaję, bo mam zamiar kupić inny model :) |
no to juz teraz bedziesz musial powiedziec na jaki- moze byc na priv ;)
sam z 312 jest MEGA zadowlony ale czasami tez mam chwile slabosci, czy nie zamienic jej na cos innego, bo czlowiek jest przyzwyczajony jeszcze, ze co jakis czas zegarek zmienia, a przez tego cholernego Panerai'a ruch jest bardzo ograniczony ;) moze powinnismy sie tylko bezkosztowo "rotacyjnie" wymieniac zegarkami w waskim gronie, to by czlowiek chociaz kasy oszczedzil? :D smieje sie, bo zaczynam ostatnio ogladac modele ktore juz kiedys sam sprzedawalem... :) jezeli moge sie podpiac pod watek: ja swojej 312 nie sprzedam... ale jak by ktos mial ciekawego Luminora w kopercie 1950 w manualu i bez "wodotryskow" to pogadac o wymiance mozna ;) z doplata w obie strony |
Od zawsze kręcił mnie 270 :)
A pomysł z rotacyjną wymianą - bardzo dobry :) |
godny nastepca! :) juz gratuluje zakupu! :)
|
Pamotekę Narodową można zrobić :) może dofinansowanie z Unii by nawet się załatwiło hehe ;)
|
Czesc, Jestem na nartach i nie moge zrobic zdjec, ale wystawie do sprzedania po powrocie swoja 111. Ma normalne slady uzytkowania, nie jest zniszczona. Chce wstepnie 12500 zl. Jak ktos kupi, wezme od Ciebie 312.
Pzdr. |
W związku z pytaniami:
miejsce zakupu: autoryzowany dealer w Polsce - Jansen w Warszawie |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 04:01. |