sprzedam pam 292
1 Załącznik(ów)
Jak w temacie - pam 292 ceramic, seria K.
Zegarek kupiony przeze mnie za granicą. W zestawie wszystko co było w oryginalnym pakunku: pudła, gwarancje, książeczki, pasek, etc. Dodatkowo dodam piękny miodowy pasek ABP (używany miesiąc). Zdjęcia dla poważnie zainteresowanych wyślę mailem, ale wolę spotkanie osobiste na Śląsku. Stan zegarka - bardzo dobry (choć wspomnieć należy, że ten zegarek raczej trudno porysować :)) Cena: 20.000 zł Nie jestem zainteresowany wymianą na inny zegarek. |
Odp: sprzedam pam 292
Witam
Nie mogłem się powstrzymać od komentarza. Zegarek jest po prostu bajeczny. Widziałem go na nadgarstku kilka miesięcy temu ,robi ogromne wrażenie. Niestety mamy chyba kryzysik i chyba poczekam na swoją okazję aby zdobyć 292. Pozdrawiam i przyglądam się jaki los spotka ceramika. |
Cytat:
Witam, aktualne ? PM |
Witam,
Zegar dalej do sprzedania, cena: 19.000. |
Witam.
Jeśli oferta aktualna to proszę o kontakt na prv |
Poszedł mail.
|
Sprzedał się ten zegarek?
|
SIĘ nie sprzedał, bo kolega piotrek_aero miał bardziej przyziemne wydatki. Pisz na priv jeżeli jesteś zainteresowany.
|
Witam,
Ostatnia obniżka - 18500 zł. Zegar mi leży w szafce - niech go ktoś kupi w końcu, bo szkoda go nie używać ... |
To stary post, ale moze jeszcze masz ten zegarek ? Jezeli tak to zadzwon 607970065.
Pzdr |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 02:13. |