Moja aktualna kolekcja pasków
po duzych wyprzedazach w kolejcji zostaly mi tylko prawdziwe Creme de la Creme- jak sie domyslam wiekszosc z Was nie bedzie miala zadnego problemu z poznaniem wiekszosci paskow ;) fotki niestety niezbyt piekne... ale obiecuje, ze nastepnym razem postaram sie bardziej :o
tutaj jedyny pasek jaki ostatnio nosze- polmatowy aligator z ABParis (prawdziwy full custom) ;) te 2 paski jeszcze nie zaplacone wiec nie wiem czy moge sie nimi chwalic :o oczywiscie Riva oraz mieciutka foczka najbardziej elegancki z moich paskow- najlepszy gatunek aligatora z ABParis M Paci musztardowy rekinek od Dirk'a cholera zapomnialem juz co to takiego - wyglada mi to na DON'a :D moim zdaniem najladniejszy z moich paskow- miodowy "boned" aligator z ABParis- boski jest :cool: tego paska nie latwo dzisiaj upolowac- Paci oczywiscie; bardzo wygodny i fajnie wyglada z zegarkiem najlepszy wycieruch jaki mozna kupic- bomber jacket od Europelli "punkowy" boned aligator - jeden z moich ulobionych i najstarszych paskow to oczywiscie dobrze znana wszystkim "bejsbolowka" tego pana nie musze chyba nikomu przedstawiac- oryginalny WWII Ammo Strap konik ze Strapmasters klasyka z MF najbardziej miekki i komfortowy z paskow jakie kiedykolwiek mialem - od Strapmasters i na koniec OEM PreV :) prawdopodobnie w najblizszym czasie wiekszosc paskow pojdzie pod mlotek- chcialbym nieco odswiezyc kolekcje :rolleyes: jak widac wiekszosc z tych paskow ani razu nie mialem na rece :o |
Odp: Moja aktualna kolekcja pasków
jak by co to biorę musztardowego sharka na pniu ;-)
|
Nie wiedziałem, że masz Ammo Strap-a. Muszę go przy okazji pomacać.
Kolekcja pasków robi wrażenie i jest przemyślana. Super. |
Cytat:
w ramach rekompensaty proponuje Ci 20% upustu na dowolny inny pasek z mojej kolekcji ;) |
Cytat:
wysłałem PM |
jakoś ominąłem ten temat... rewelacyjne pachy! No i BigB Ammo, klasyka! Klamra GPF? :D
|
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 01:58. |