Już jest PAM 320
Wreszcie na moim nadgarstku.Jest wyśmienity :eek:.Muszę trochę ochłonąć,wypić lampkę szampana ,co by się dobrze nosił .Na razie jedna fotka,za kilka dni jak temperatura spadnie dodam kilka nowych.Ręce drżą
A oto i ON-PANERAI 320 |
Odp: Już jest PAM 320
W tej gorączce zegarek do góry nogami.Ale ja już tak mam:D
|
Man, gratulacje to po pierwsze... Ale co wazniejsze: ta fota jest genialna !
Adam |
Super!
Gratuluję! |
Chyba jedno z najlepszych zdjęć jakie ostatnio widziałem!
Zegarek wiadomo :) |
Gratuluję pięknego zegarka.
Zdjęcie to już chyba tylko zabawa Photoshopem była bo z tego co pamiętam miałeś takie samo z... IWC? Dobrze kojarzę? Mimo wszystko świetny pomysł i wykonanie :) |
Dziękuję wszystkim za miłe słowa ,gratulację i za ocenę zdjęcia. Zawsze to napawa do jeszcze lepszego pomysłu na ciekawą fotkę. A wiadomo pomysł jest najważniejszy.
Co do zdjęcia ,ostrość poszła na kości , dlatego tylko lekko rozmyłem tło i wyostrzyłem tarczę zegarka ,reszta „surówka” :rolleyes: krystek- to był Zenith rocznik 1950 kaliber 126-6 ,notabene też do góry nogami :o Czekając na pasek ze strusia od mistrza Pietro, postanowiłem kupić kilka pasków na próbę .aby zobaczyć jak wyglądają w realu. Oto efekty- Tu Pam chce być co dzień pierwszy na ręku , mocno się rozpycha :D Tutaj z kumplem in house :cool: A tak świeci ze złości,że go nie zakładam :) Tak na marginesie,jest to bardzo trudna bestia do fotografowania ;) Pozdrawiam Darek |
Cytat:
|
Świetne fotki i zegarki :)
|
Na nowym pachu
|
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 03:16. |