Odp: Recenzja paska Strapmakera i trochę zdjęć Luminor Mariny na nim
Pasek wygląda obiecująco, osobiście przyczepiłbym się do wzoru szycia ale to jest subiektywne.
Z chęcią bym pomacał, wypożyczysz na chwilę? ;-) |
Mi bardziej od paska podobają się zdjęcia. Szczególnie naklejka na pudełku od cygar. :D
|
dla mnie bomba, na pewno najladniejszy pasek sposrod tych pokazanych przez Sebastiana; najwazniejsze, ze ma swoj styl :)
|
Witam :)
Dziękuję za miłę słowa. Obecnie powstają dwa delikatne paski dla Pana Igora, już po rzuceniu okiem na konkretne produkcje. Będą z skórki krowiej, podszywane koziną lub skóra z kangura, to jeszcze zobaczę. Mam nadzieję, że będa się podobać :) Serdecznie dziękuję za piękne zdjęcia i opis :) Pozdrawiam, Sebastian |
Drodzy Panowie!
Z poczuciem dumy i wdzięczności prezentuję kolejny pasek Strapmakera, do którego powstania jednak się trochę przyczyniłem :D Otóż sam zrobiłem przeszycie tego paska (wszystko inne świetnie wykonał Sebastian)! Najciekawsze jest, że praktycznie całe przeszycie wykonałem stojąc w korku na Jerozolimskich, (wcześniej musiałem kupić 2 igły, co się nie okazało takie proste)! Po powrocie przypaliłem tylko końcówki, poodcinałem resztki nylonu i wrzuciłem na Marinę :rolleyes: Oto on: Pasek jest mięciutki, genialnie się układa na nadgarstku, czuję, że spatynowany stanie się jednym z częściej goszczących na zegarku :rolleyes: Sebastianie- raz jeszcze dziękuję - Igor |
Mówiłem, że uda Ci się zrobić szycie :D
Bardzo się cieszę, że pasek się podoba. W ten oto sposób dokonałeś zemsty na tej "skórze", co Cię kiedyś "pokonała" :D:p Pozdrawiam, Sebastian |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 01:49. |