|
|||
|
|||
Proszę o pomoc!
Witam Wszystkich serdecznie,
od dawna czytam to zacne forum i ponieważ już od dłuższego czasu produkty Panerai mnie fascynują postanowiłem dołączyć do grona posiadaczy zegarków tej marki. Na razie szukam zegarka używanego. I tutaj mam wielką prośbę o pomoc; na stronach chrono24 znalazłem PAMa 70, który bardzo mi się sodobał, zwłaszcza kolorystycznie: http://www.chrono24.com/pl/search/in...ODEL=lum inor marina&SEARCH_MOVEM[]=1&ADATTRIBUTES[]=103&ADATTRIBUTES[]=104&SEARCH_PCURR=EUR&SEARCH_PMAX=5000&SORTORDER=1 &numresults=58 Nie znam się na cenach używanych zegarków tego produenta. Chcą za niego 2.7000 euro. Skontaktowałem się z właścicielem i wiem, że pasek nie jest oryginalny. Czy cena jak na 9-letni zegarek nie jest zbyt wygórowana? Na co zwracać uwagę? Bardzo proszę o Wasze uwagi i sugestie. Będę bardzo zobowiązany, pozdrawiam Marcin |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|