|
||||
|
||||
¦wi±teczne ¿yczenia i mi³y prezent pod choink±...
Kilka dni temu przechodz±c ko³o mojego ulubionego sklepu z albumami w Krakowie (na ¶w Tomasza), ku mojemu zaskoczniu, zobaczy³em na wystawie ksi±¿kê Panerai!! Trochê poobijany egzemplarz, ale nawet sprzedawczyni stwierdzi³a, ¿e nawet ona nie wie jak sie toto znalaz³o w sklepie. Jako student z ograniczonym bud¿etem namówi³em tatê, aby sta³a siê prezentem pod choinkê. No wiêc dopiero wczoraj dorwa³em siê do jej zawarto¶ci, a jest co czytaæ...
Korzystaj±c z okazji wrzucê dwa zdiêcia: mój Pam na nowej rivie zakupionej w Bottega Panerai we Florencji! Muszê przyznaæ, ¿e sklep jest wspania³y tak jak i obs³uga. Niestety nie zobaczy³em historycznych Pamów, bo rzekomo pojecha³y na wystawê do Szwajacrii. Kto¶ wie co¶ o niej?? Weso³ych ¦wi±t i spe³nienia wszystkich Pamowych zachcianek! |
|
||||
|
||||
Odp: ¦wi±teczne ¿yczenia i mi³y prezent pod choink±...
^ Oops. Zagapi³em siê. Czy szanowny Admin móg³by to przenie¶æ do generalnej dyskusji?? Przepraszam za zamieszanie.
|
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|
Podobne w±tki | ||||
W±tek | Autor w±tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Klamerki na prezent | PiterM | Panerai Accesory Corner | 5 | 22-04-2009 23:06 |
¯yczenia ¦wi±teczne | solo501 | Nie samym Panerai cz³owiek ¿yje | 5 | 01-01-2009 23:16 |
Prezent dla Pana Igora | Strapmaker | Panerai Accesory Corner | 2 | 12-03-2008 19:27 |