|
||||
|
||||
Nowy pasek 24/24 mm
Mam do zbycia gruby (4,5 mm) pasek singapurskiegi strapmakera. Pasek jest z naturalnej skóry, gruby ale bardzo miękki. Wymiary 130 mm i 80 mm. Szerokośc 24/24mm. Pasek ma kolor brązowy z jasno niebieską nicią. Niedawno zakupiłem kilka pasków od tego strapmakera i jestem bardzo z nich bardzo zadowolony. Pasek mogę sprzedac gdyż okazało się, że na mój nadgarstek jest na styk, a ja wolę dłuższe pasy. Cena to 200zł. Sprzedaję po kosztach bez zarobku na pasku. Tyle dokładnie za niego zapłaciłem z kosztami przesyłki i cłem. Pasek nie był nigdy używany.
|
|
|||
|
|||
Odp: Nowy pasek 24/24 mm
Witam
Proszę o dane do przelewu Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez stci : 12-09-2010 o 20:04. |
|
|||
|
|||
Troszkę to trwało i szczerze mówiąc zastanawiam się ,bo już zdążyłem się zaopatrzyć w podobny .
Cena jest o.k. może wrzuć kilka aktualnych fotek. Pozdrowienia |
|
||||
|
||||
Przyznaję, że nie chce mi się odpalac sprzętu. Pasek założyłem kilka razy i właściwie na zewnątrz nie ma prawie w ogóle śladów użytkowania. Używałem latem, więc od spodu widac, że ręka się spociła ale tego chyba nie da sie przy upale uniknąc. Nie mam musu sprzedac ten pasek i tylko mi głupio, że nie sprawdzałem ostatnimi czasy tego wątku-szkoda, ze nie wysłałeś PW. Jak kupiłeś już pasek i tego nie chcesz to żaden problem. A jak chcesz (moim zdaniem wykonanie ma super-tak jak kilka innych, które mam od tego Strrapmakera) to sfinalizujmy tak jak pisałem na PW.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|