|
||||
|
||||
Paneristi ???
Witajcie!
Czy¿by¶my mieli w kraju nowego paneristi ))
|
||||
|
||||
Odp: Paneristi ???
o niee
|
|
||||
|
||||
oh_my_god
|
||||
|
||||
tak to potwierdzone, kupi³ go w sklepie w Warszawie ( jansen ) )
Ja te¿ mo¿e nied³ugo bede Paneristi!!! Chleb i woda pare miesiêcy i da sie kupiæ co¶ )) pozdrawiam |
|
||||
|
||||
Wiesz jaki to konkretnie model?
|
||||
|
||||
Pani nie chcia³a odpisaæ na takie pytanie, ale z tre¶ci maila wnioskujê ¿e Pan Ibisz to naprawdê Paneristi bo ma chyba wiêcej ni¿ 1 PAMa....
Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
Antyteza...
|
|
||||
|
||||
Dlaczego antyteza?! Sylvek to chyba pierwszy znany mi³o¶nik PAMów...a Michalczewskiemu moim zdaniem te¿ jest z PAMem po drodze...
|
|
|||
|
|||
Przepraszam, chyba zbyt skrótowo napisa³em, mia³em na my¶li oczywi¶cie antytezê do g³ównego w±tku czyli Krzysia I.,przeciwno¶æ w pe³ni pozytywn±, dlatego ca³kowicie siê z Tob± zgadzam co do Michalczewskiego. Zreszt± mogê ,,podziêkowaæ" Tigerowi- 1/2/ lata temu w jakim¶ programie tv gdzie mia³ siê opiekowaæ grup± rozeñstwa nosi³ na zmianê bia³ego/czarnego PAMa. Zaintrygowany (wcze¶niej nie interesowa³em siê zegarkami) zacz±³em dr±¿yæ i teraz jestem tu z Wami... Pozdrawiam.
|
|
||||
|
||||
Spox...nie zajarzy³em o co chodzi z t± antytez± ale to pewnie moja wina. Pomroczno¶c jasna. Ja do dzisiaj nie wiedzia³em, ¿e Tiger i Ibisz te¿ nosz± PAMy...przyznajê, ¿e zw³aszcza Tiger zyska³ w moich oczach
|