|
|
|||
|
|||
uczulenie ?
Witam
temet dziwny ale w temacie strony... Od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem PAM111 i od kilku dni nieszczęsliwym posiadaczem bąbli na dadgarstku ?! Od kilku lat nosze różne zegarki, nigdy czegoś podobnego nie miałem. Czy klamry w pamach są z jakiegoś innego stopu niż w innych zegarkach ? Moze to pasek ? Czy ktoś z Was spotkał się lub miał podobne niemiłe doświadczenie ? pozdrawiam |
|
||||
|
||||
Odp: uczulenie ?
nigdy czegoś takiego nie miałem... może na skórę cielęcą jesteś uczulony? Albo za mocno zacisnąłeś i cię obtarło?
|
||||
|
||||
Witaj!
Jeżeli to całkiem nowy pasek - to są one na początku stosunkowo twarde i być może cię obtarł. ?!?
|
||||
|
||||
Uczulenie jest niewykluczone. Ja np. do tej pory dobrze tolerowałem wszystkie paski poza produkcją Grega Stevensa. Fajne pasy, ale muszę być uczulony na jakiś składnik, którym traktuje skórę do produkcji pasków.
Generalnie, wszystko może uczulać... |
|
|||
|
|||
To napewno nie obtarcie.
Od niedzieli nie miałem nic na ręce i wysypka ( zaznaczam, że to nie było kilka krostek tylko cały nadgarstek w bąblach ) pomału znika. Może faktycznie spróbuje pochodzić pare dni "z gumą" i zobaczę czy to pasek czy klamra. Do tej pory nosiłem inny zegarek na paseku z krokodyla i nic kompletnie sie nie działo. |
|
|||
|
|||
klamra nie- pewnie jakis srodek do konserwacji skory Cie uczula
jestes skazany na paski inne jak OEM'y- na szczescie jest z czego wybierac |