![]() |
|
|||
|
|||
![]() Witam serdecznie!Jako nowicjusz mam banalne pytanie. Przymierzam się do swojego pierwszego Panerai. Co wybrać Luminor Marina z automatem (PAM 000164) czy klasycznego Luminor Marina 000111?
Pozdrawiam i liczę na pomoc |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() wez klasyczny model z recznym naciagiem- te trafiaja w gust 99,9% uzytkownikow
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja rowniez sugeruje wybrac 111. Ewentualnie jeszcze mozesz rozpatrzyc model BASE.
Base tez ma swoj wyjatkowy urok ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mam jeszcze jedno pytanie.
Gdzie kupiliście swojego Panerai? W Warszawie w Jansenie czy może za granicą i gdzie najlepiej go kupić? Ze słów znajomego jubilera handlującego zegarkami z najwyższej półki najtaniej można kupić takie zegarki we Wiedniu. Skutecznie można urwać kilkanaście procent z ceny. ![]() W Szwajcarii raczej się to nie udaje. Macie jakieś doświadczenia? Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
![]() kilkanascie procent na Pam'ie? nie sadze
![]() z mojego doswiadczenia najlepiej jednak kupowac w salonie, wzglednie od znajomego ktory dorzuci kope paskow do zegarka ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() jak masz dobre dojscie to kup w Austrii- z pewnych wzgledow nawet wygodniej niz w Szwajcarii
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki to model Panerai? | Long88 | Panerai Watch Discussion | 5 | 29-09-2007 13:19 |