|
|
|||
|
|||
Panerai- Warszawa
Witam,
Czy orientujecie się, gdzie w Warszawie mogę dostać jakiekolwiek akcesoria do do Panerai? Macie jakieś namiary? Monia |
|
||||
|
||||
Odp: Panerai- Warszawa
Jansen & Co - Timepieces & Jewels
Panerai and Ferrari Authorised Dealer Metropolitan, Plac Pilsudskiego 2 00-073 Warszawa jansen@poczta.internetdsl.pl Phone: 0048 22821 0554 Fax:0048 22821 0556 |
|
|||
|
|||
dziękuję:-)
|
|
|||
|
|||
Obawiam sie ze mozesz sie nie wyrobic na Mikolaja. Te rzeczy zamawia sie z kilkutygodniowym wyprzedzeniem. Nie wiem jaki model Pama ma Twoj maz, ale czasem w Aparcie, badz u niezlego zegarmistrza ustrzelisz fajny, czarny pasek 24mm. Nie bedzie to OEM, ale zawsze cos
Pzdr. |
|
|||
|
|||
to w Jansenie paski sa tylko na zamowienie?
|
|
||||
|
||||
Mają kilka pasków w sklepie, jednak większość jest na zamówienie... Ja od przeszło miesiąca czekam na mechaconego aligatora JV, tak więc do świąt mogą nie zdążyć z Twoim zamówieniem...
|
|
|||
|
|||
a tak z ciekawosci jakie zegarki na stanie maja? jest cos ciekawego?
|
|
||||
|
||||
Wybór jest naprawdę spory. Warto się wybrać. Ja robię to dla higieny psychicznej raz na jakiś czas
Świetny sklep z bardzo "kontaktową" obsługą. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|