|
|
||||
|
||||
rady/pomoc w zakupie z chrono24
Witam, od dłuższego czasu czaję się na zakupem pierwszego PAMa. Myślę nad czymś z Chrono 24 (jak ktoś zna lepszy/tańszy sposób to będę wdzięczny za wskazanie). Pewnie wiele osób już tą drogą nabywało zegarki. Będę wdzięczny za wszelkie rady, wskazówki, ostrzeżenia i pomoc.
|
|
||||
|
||||
Odp: rady/pomoc w zakupie z chrono24
No jak widac nie ma chętnych do pomocy. Szkoda.
|
|
|||
|
|||
czy oczekujesz, ze podamy Ci referencje wszystkich sprzedawcow na chrono24? zapytaj o konkretnego to jest szansa, ze ktos zna goscia
|
|
||||
|
||||
Spróbuj na Paneristi.com. Znajdz tam zegarek ( mnóstwo ofert ) Zapytaj o referencje sprzedającego i ciesz sie Pamem
|
|
||||
|
||||
Dzięki za namiar-poszukam.
|
|
||||
|
||||
Oczekiwałem, że ktoś podzieli się doświadczeniami zakupów z chrono24. Czy jest to miejsce w miarę bezpieczne do zakupu czy nie. Mam gościa z Hiszpanii, który podał tylko numer tel. Nie wiem jak ugryźc temat bo nie znam hiszpańskiego.
|
|
|||
|
|||
chrono to tylko platforma ogoszeniowa- jak masz oferte tylko z numerem telefonu to najlepiej omijac ja szerokim lukiem... szukaj fizycznych sklepow i uzytkownikow oznaczonych jako "trusted chrono24 seller" (ale nawet to nie daje 100% gwarancji!)
|
|
||||
|
||||
Dzięki. To właśnie jest cenna rada i praktyczna!
|
|
|||
|
|||
i pomysl, czy czasem nie najrozsądniej nie bedzie kupic w autoryzowanym salonie- PAM'y wysoko stoja "w drugim obiegu"... polecam tez uzytkownika stani.swiss, ktory niezle rabaty w Szwajcarii ma wynegocjowane i jest przez wielu klubowiczow juz sprawdzony jako rzetelny gosc
|
|
||||
|
||||
thx-odezwę się do Niego i zobaczymy co się uda załatwic.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|