|
|
||||
|
||||
Pam90 on SIMONA dark blue gator with rolled edges
Nie każdy ma taki talent jak PiterM z paneristi.pl czy Martin Wilmsen z paneristi.com, ale Ludzie wstawiajcie swoje foty, nie bójcie się, że są niedoskonałe, niech się trochę ożywi to Forum.
Poniżej mój PAM90 na granatowym aligatorze z zawiniętymi brzegami (Simona). Widzę, że PAM90 nie jest ogólnie preferowanym paneraiem, ale ja bardzo swojego lubię i doskonale trzyma czas (+5 sek. na tydzień). Ostatnio edytowane przez dakar : 22-03-2009 o 11:55. |
|
|||
|
|||
Odp: Pam90 on SIMONA dark blue gator with rolled edges
I slusznie! faktem jest, ze forum to zegarkowe, a nie fotograficzne - takze liczy sie przede wszystkim zegarek, a dopiero w drugim kroku sam kadr. Kadry dopracujesz, w koncu masz na czym
A 90tka calkiem przyjemna! |
|
||||
|
||||
Piękny pam...
|
|
||||
|
||||
Zegareczek super (jak to każdy PAM), a fotki też niczego sobie.
|
||||
|
||||
A tu mój najnowszy nabytek paskowy. Jako nowicjusz zamawiałem zawsze za krótkie paski. Proponowane u wykonawców custom straps wymiary 75x125 na nadgarstek 17cm to bzdura. Odpowiedni ogon daje dopiero wymiar 85x135-140. Na fotkach SIMONA black rolled gator with off white stitching.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|