|
|
|||
|
|||
Prezent dla Pana Igora
Witam
Zobowiązałem się wykonać dwa paski w prezencie dla Pana Igora. Jeden pasek jest to mięciutki EDC w militarnym stylu, z 30 letniej skóry ze śliczną patyną, podszewka natomiast to świńska dwoina (mięciutka skórka bez lica). Lecz ten pasek jest "w trakcie". Drugi ma wyjątkowe znaczenie gdyż wykonałem go ze skóry, z której swój pierwszy pasek szył Pan Igor Dlatego, też postanowiłem, że nie zrobię z tym paskiem jednego...nie wykonam szycia Natomiast do paska dołaczę odpowiednią ilość nici nylonowej by Pan Igor mógł sam "uszyć" swój własny pasek Oczywiście do kompletu dorzucę instrukcję jak szyć A pasek wygląda tak (przed wycięciem rowków na szwy oraz przed zrobieniem dziurek szydłem) Na pasku umieściłem swoją puncę więc musisz się Igorze postarać Pozdrawiam, Strapmaker |
|
||||
|
||||
Odp: Prezent dla Pana Igora
Sebastianie!
Powiem szczerze, że jestem nim zachwycony! Bez przeszycia wygląda jak rasowy ammo strap: http://reader.feedshow.com/show_item...4525e0d7e1a501 Już nie mogę się doczekać, aż Marina go "dosiądzie" Choć boję się, że moja próba przeszycia zniweczy jego piękno Pozdrawiam Cię serdecznie, Igor |
|
|||
|
|||
Odp: Prezent dla Pana Igora
Pasek czeka na Twoje szycie
I przy okazji, ammo strap. Czyli zło i minimalizm. Mocno impregnowana skóra, bardzo ciekawe lico (staaaare) i do tego troszkę sztucznie porysowane Bardzo wyrazista podszewka. Całość miała robić wrażenie "z grubsza ciosanego" paska Tak więc paski czekają na widomość od Ciebie kiedy chcesz je odebrać Pozdrawiam |