|
|
|||
|
|||
Kupię LUMINORA 40MM
Witam serdecznie,
Kupię Luminora (najchętniej używanego) - jedyne kryterium moich poszukiwań to wymiar - TYLKO 40 mm. Ewentualne oferty można również wysyłać na: marek.chojecki@poczta.fm Pozdrawiam, Marek |
|
||||
|
||||
Odp: Kupię LUMINORA 40MM
to będzie pewnie trudne u nas... to raczej mało popularny rozmiar, gdyż jeśli już, to najczęściej występuje w roli prezentu. No a tego się raczej potem nie sprzedaje
|
|||
|
|||
Witam
Napisz na KMZiZ. Jakieś 2-3 miesiące temu ktoś oferował mi PAM 050, ale już nie pamiętam kto, a w korespondencji robiłem ostatnio porządki i niestety usunąłem tą ofertę. Jak tam napiszesz to może się do Ciebie zgłosi o ile już nie sprzedał, ale cena była dosyć zaporowa. Mnie nie interesowała ta oferta więc nie negocjowałem, ale może przy negocjacjach osiągniesz satysfakcjonującą Cię cenę |
|
|||
|
|||
Na alle pojawił się PAM050, ale czy oryginał to już musisz sprawdzić sam.
|
|
|||
|
|||
I jak, udało Ci się kupić?
Tutaj muszę się pochwalić - własnie zakupiłem luminora 40 mm z piekną niebieską tarczą... Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
No to bomba! Fajnie, że wszystko poszło gładko. Niech się nosi!
|
|
|||
|
|||
Bardzo dziekuję
Sprzedawca okazał się znanym mediolańskim jubilerem i oprócz wszystkiego co dodała do zegarka manufaktura otrzymałem list na papierze czerpanym ze znakami wodnymi... bardzo miłe. A nosi się na razie wspaniale. Żaden z moich dotychczasowych zegarków nie sprawił mi takiej frajdy Pozdrawiam |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|