|
|
||||
|
||||
Co to są za modele - czy i kiedy będą dostępne?
|
|
||||
|
||||
Odp: Co to są za modele - czy i kiedy będą dostępne?
Niestety to prototypy z 2006 roku. Czy będą osiągalne ?
Oby. Ceramiczny Luminor to taki trochę Yeti wśród Paneristi Ale OP eksperymentuje, plotki krążą, prototypy są - trzymajmy kciuki, że kiedyś... Ten rok nie zapowiada się ciekawie jeśli chodzi o nowości, po ubiegłorocznym wysypie modeli firma ma problemy z mocami produkcyjnymi. Ale obym się mylił. Jedno jest pewne - ja takiego kupię. podobnie, jak mega wielu innych, nie się tylko pojawi
|
|||
|
|||
Też chętnie kupiłbym takiego.
Bardzo mi się podoba. Coś ostatnio chodzi za mną jakiś czarnuch. Jakiś czas temu rozmawiałem z Mikołajem, że byłoby super gdyby zrobili coś w stylu Bell & Ross Phantom. PS. Tak w ogóle to jak załącza się zdjęcia? Mirek |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Jak piszesz posta to klikasz na "Załączaj załącznikami" i ladujesz obrazki z kompa. Nie znikną, zero reklam... siedza sobie na forumowym serwerze po wsze czasy
A swoją drogą - ten BASE jest BOSKI. Jak go zobaczyłem pierwszy raz (już troszke czasu temu, nie przeczę) to się zakochałem. Jak wejdzie do produkcji, to kto wie...
|
|||
|
|||
Chyba się naumiałem.Chodziło mi o taką tarczę jak w tym:
|
|
||||
|
||||
A ja zachęcam do wrzucania na serwer paneristi.pl
Nie znikną Adam |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|