|
|
||||
|
||||
coś bym zmienił w stajni...
Witam
Chętnie zamienię omegę seamaster PO oraz PAMA00210 z kompletem dokumentów i pudełek , PAM z paskami(chyba 3 lub 4 dawno ich nie wyciągałem, oryginalne panerai oraz chyba mario paci...do sprawdzeniasorki za mało kompletną informację..pomysły tego typu są z reguły spontaniczne i nie przygotowane) Omega na gumie z dodatkową bransoletą (omega duża) na PAMA z serii SUBMERSIBLE Obydwa zegarki w stanie doskonałym.. noszone nazmiennie z PAM111 którego nie chcę się pozbywać Omega kupiona od Roberto z kluby zegarków, PAM210 zamieniony dwa roki temu od kolegi RobertG(za railmastera xxl kupionego wcześniej od Stanna) Zainteresowanym prześlę zdjęcia itd.. na PM prosze Ostatnio edytowane przez AndrzejB : 25-03-2009 o 16:41. |
|
|||
|
|||
Odp: coś bym zmienił w stajni...
poniewaz temat "Regulamin forum "Panerai Trading Post"" jest zamkniety, to tutaj zalacze sugestie, ktora nasuwa sie po lekturze niniejszego postu - az prosi sie o uzupelnienie regulaminu o:
punkt 7. Fota+cena |
|
|||
|
|||
slusznie- prosimy o fotki i cene
|
|
||||
|
||||
Panowie.. obiecuje do jutra wieczorem(czwartek 25ty) załączyć fotki.. zaznaczam że na podejście artystyczne do fotografii z racji posiadanego aparatu nie macie co liczyć
|
|
||||
|
||||
Omesia moja cena 8500 PLN...CYTAT: "Sugerowana cena manufaktury za nowy : €2770"
i Radek 2800 Euro Paski to panerai oemy,don-ten jasno brązowy i ten żółtek... z bliżej nie określonej rodziny co do ceny.. muszę się zastanowić gdyż jak zapewne zauważyliście chciałem się zamienić..... dajcie mi dzień .. propozycję o ile logiczne i odzwierciedlają obecny kurs euro mile widziane(PM) Ostatnio edytowane przez AndrzejB : 25-03-2009 o 16:40. |
|
||||
|
||||
dodałem foty i ceny
|
|
||||
|
||||
przesadziłem ....????? zatem prosze zainteresowanych o propozycję na pm
|
|
|||
|
|||
pewnie problem w tym, ze my tu wszyscy mamy w glowach ceny z czasow gdy Euro kosztowalo grosze z tym ze nowe zegarki podrozaly to musimy sie pogodzic, ale przy zakupie z drugiej reki przeplacac za drogie Euro raczej nikt sie nie pali- jak sadze to jest problem
PS. ten zolty pasek to rekin od Don'a |
|
||||
|
||||
Witam
rezygnuje ze sprzedaży tych zegarków .. prosze o zamknięcie oferty |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|