|
|
||||
|
||||
Zgłoś naruszenie zasad :)
Od kilku dni widzę tego 'pama' na allegro i doprowadza mnie to do szału. Może jeśli będziecie wklejać linki do tego tematu z podróbami z aukcji to wspólnymi siłami szybciej będziemy się ich pozbywać, a przy okazji się trochę pośmiejemy. Kilka tygodni temu widziałem aukcję zegarka, który "ma taki specjalny mechanizm co by on się nie śpieszył".
http://www.allegro.pl/item570544468_... rina_bcm.html |
|
||||
|
||||
Odp: Zgłoś naruszenie zasad :)
Man, kamienie z kauczukowym paskiem to jet to!
adam |
|
|||
|
|||
gratulacje za kupno w 100% sprawnego zegarka. Nic z tym nie zrobisz dopóki ,dopóty allegro będzie utrzymywało się z prowizji od oszustów i złodziei.To jak walka z wiatrakami. Świata nie naprawisz tam gdzie tego nie chcą. Czasami takie rzeczy są kupowane z pełną świadomością różnicy pomiędzy opisem a stanem faktycznym. W sumie czy śmiać się z tego czy bardziej płakać? Oto jest pytanie |
|
||||
|
||||
Szkoda, że allegro nie ponosi żadnych konsekwencji prawnych. Tak jak się stało kilka razy z ebayem. Procesy z Louis Vuitton kosztowały ebay grube miliony. Szkoda, że w Polsce prawo pod tym względem kuleje...
|
|
||||
|
||||
Kolejne allegro wątpliwej oryginalności:
niby PAM188 http://www.allegro.pl/item591644229_..._daylight.html ale coś te cyferki za cienkie. Jak myślicie? W sumie fotki za słabej jakości, zeby w 100% się wypowiadać... |
|
||||
|
||||
Cytat:
|
|
||||
|
||||
No to sorry. Ale jak na sprzedaż markowego zegarka, ta oferta sprzedaży na Allegro została przygotowana mało zachęcająco; kiepskie foty wzbudziły moją podejrzliwość.
|
|
|||
|
|||
No chyba zartujesz.
Jesli zdjecia przedstawiaja konkretnie ten sprzedawany przez Pracownie Czasu zegarek to to jest podroba. Pisalem juz o tym zegarku wczesniej na zegarkiclub. Nie wiem skad pomysl ze jak sklep ma dobre zegarki w ofercie to jest nieomylny. Ludzie ktorzy tam pracuja sa w porzadku, pomocni, sympatyczni ale jesli te zdjecia nie sa zwiniete gdzies z internetu bez glebszych przemyslen i to jest to co Oni sprzedaja to niestety - oryginal to nie jest. Pozdrawiam! |