|
|
||||
|
||||
Twój ulubiony pasek OEM
Myślę, że można zacząć od przedstawienia waszych (no i mojego) ulubionych pasków OEM (czyli sprzedawanego przez Officine Panerai)... moim bezwzględnie ulubionym OEMem jest, i chyba pozostanie, Rubber Luminor OEM 24x22 Strap, zwany tez potocznie "Comfort Strap". Świetnie trzyma na nadgarstku wielkiego Luminora - pewnie, a przy tym niezwykle wygodnie.
|
|||
|
|||
Odp: Twój ulubiony pasek OEM
ja tylko jedno napisze... przerobilem paski WSZYSTKICH najlepszych swiatowych stapmakerow (z Piterem wylacznie ) i kupilem prawie wszystkie kultowe w tym swiatku paski- dzisiaj nosze wylacznie OEM'y, a kilka z tego co sobie zostawilem traktuje bardziej kolekcjonersko i nie chodzi tutaj wcale o logo Panerai na skorze ale o niepowtarzalny klimat jakosc OEM'ow
ja kocham najprostsze historyki Pre-V (24/24 oczywiscie) no i chyba najlepszy pasek jaki kiedykolwiek mialem- Fiddy dzisiaj mi wpadlo w rece cos zupelnie nowego- Riva; jakosc ta sama ale cholera tego klimatu to juz nie ma swoja droga pasek sie prezentuje duzo lepiej niz na zdjeciach, jako "eleganta" zdecydowanie polecam w koncu tutaj chyba nikogo nie powinno dziwic to, ze nosi sie Paneraia do garnituru |
|
|||
|
|||
a oto mój faworyt - karmelowy aligator wyprawiony na zamsz, zaprojektowany do limitowanego Luminora Julius Verne. Jest niesamowicie wygodny i tak inny od wszystkich aligatorów - klasa sama dla siebie :-)
|
|
||||
|
||||
Cytat:
mozesz wrzucic jakies fotki swojej aktualnej kolekcji paskow, |
|
|||
|
|||
mowisz- masz
http://paneristi.pl/showthread.php?p=295#post295 |
|
||||
|
||||
wielkie dzieki pcstud
|
|
|||
|
|||
arcygenialny!
|
|
||||
|
||||
No to pojechałeś Mikołaj, Verne jest boski i dostać go to marzenie ściętej głowy
Muszę go koniecznie zobaczyć na żywo.
|
|||
|
|||
dzięki
faktycznie jest genialny ... jak dla mnie to, przynajmniej na teraz, absolut ze stajni OP.
|
||||
|
||||
TO JEST ABSOLUTNIE BOSKI PASEK
(dawno nie byłem tak zazdrosny o kawałek skóry, a tu proszę... wracam po weekendzie i co widzę? Masakra. Rewelacja!)