|
|||
|
|||
Odp: Wybór 1 Pama
Cytat:
ja ostatnio kupilem sobie pieknego klasycznego Nomosa z mysla o eleganckich wyjsciach w garnuturze; zegarek bardzo mi sie podoba... ale juz cos czuje, ze nie bede go nosil, nie czuje go jakos na nadgarstku co ciekawe to Samuraja i glupiego G-shocka czasem z przyjemnoscia zaloze- ale to nie konkurencja |
|
||||
|
||||
Cytat:
po zakupie Pama na pewno nie bedzie cie ciągnelo to innych zegarkow, ale na pewno bedzie cie ciagnelo do ubierania go w coraz to nowe paski |
|
||||
|
||||
No fajnie. Ja ciągle zastanawiam się jeszcze jaki ma być. A paski mrówka będzie robić.
|
|
||||
|
||||
Jeśli będę kiedyś kupował, to tylko i wyłącznie 112. Klasa sama dla siebie.
|
|
|||
|
|||
Biorąc pod uwagę kolekcję gościa, u którego mierzyłem, to ciągnie dalej. Chciał kupić nawet moją Unitrę. Ma około (nie liczyłem) 20 zegarków.
|
|
|||
|
|||
Co prawda niezbyt aktualne bo z maja 2006 ale wystarczający przegląd modeli ze zdjęciami:
http://www.watchlounge.com/wbb2/wl/t...eadid=989&sid= a tu ceny wg. stanu na 01.04.2007: http://www.watchlounge.com/wbb2/wl/t...adid=8651&sid= Mirek Ostatnio edytowane przez Dommir : 18-07-2007 o 22:24. |
|
|||
|
|||
czesc
ja poczatkowo przymierzalem sie do radka 190. potem cos mi sie poprzestawialo i... czekam w kolejce na 232 i 249 pewnie jeszcze dlugo poczekam... |
|
||||
|
||||
Ja kupiłem Luminora 164, był jeszcze Luminor z ręcznym naciągiem bez daty, ale ponieważ rożnica w cenie była znikoma wybrałem 164, miał także ładniejszy pasek i matową (szczotkowaną ?) kopertę. Jak założyłem tak 3 tygodnie nie ściągam z ręki...
Chyba następny będzie najprostszy Radomir. Pozdrowienia Radek |
|
|||
|
|||
a zdjecia gdzie? szybko sie popraw, bo mamy strasznie wrednych mod'ow na tym forum ktorzy sa gotowi zbanowac za cos takiego
|
|
||||
|
||||
Popracuje nad zdjęciami, choć poziom Forum wysoki a czasu mało...
R P.S. Motorki też są fajne. |