|
|||
|
|||
Jaki to model Panerai?
Witam serdecznie wszystkich miłośników Officine Panerai!!! Tydzień temu widziałem zegarek u pewnego Niemca na ręku oczywiście Panerai. Był to Luminor Power Reserve z białą tarczą (oznaczenie godzin w kolorze jasny zielony), datą poniżej godziny 12,nad datą napis PANERAI, wskaźnik Power reserve na godzinie 4, a pod datą był malutki napis Automatic i oczywiście sekundnik przy godzinie 9. Przyznam się, że pierwszy raz widziałem taki model. Proszę o jakieś informacje o tym modelu. Czy to jest jakaś limitowana seria? Czekam z niecierpliwością na informacje
|
|
||||
|
||||
Odp: Jaki to model Panerai?
|
|||
|
|||
Niestety to nie ten. Tamten był bardzo podobny, ale nie miał podziałki co minutę tylko co 5 minut, a u góry był tylko napis PANERAI bez luminor i pod tym napisem była data (pamiętam,że bez powiększenia i składająca się z dwóch okienek na pojedyńcze cyfry).
Ostatnio edytowane przez Long88 : 28-09-2007 o 20:37. |
|
|||
|
|||
z tego co opisujesz to był zwykły chińczyk - PAM-y nie mają tzw "big date".
|
||||
|
||||
Nie ma takiego modelu...
|
|
|||
|
|||
Dziękuję bardzo za informację i pozdrawiam!!! Tak podejrzewałem, ale chciałem jeszcze zasięgnąć porady ekspertów i miłośników marki, bo przynajmniej takie coś widziałem pierwszy raz !!!
Ostatnio edytowane przez Long88 : 29-09-2007 o 13:51. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|