|
||||
|
||||
Greetings from admin :)
Hej,
Czas się przywitać więc chyba tutaj mi najbardziej wypada Witam na forum Wasz AdamLuczak |
|
||||
|
||||
Odp: Greetings from admin :)
Cześć,
Jest mi niezmiernie, że od dziś jestem "członkiem forum Paneristi.pl Poważnie - cieszę się, że inicjatywa została zrealizowana, w takiej formie, na dobrym silniku i przede wszystkim przez osoby które cenię. |
|
||||
|
||||
Witam się ze wszystkimi. Bardzo się cieszę że będę tu z Wami.
|
|
||||
|
||||
Witam Was!
Gratuluje założenia i uruchomienia forum. Co prawda Panerai nie mam ale bede Was odwiedzal! |
|
||||
|
||||
I ja witam wszystkich, nie tylko posiadaczy zegarków Panerai. Albowiem, cytując ikonę tego ruchu - Hammera: " Oh SO Much MORE than just a Watch" - Paneristi, to nie tylko posiadacze zegarków Panerai a znacznie więcej - to społeczność ludzi którzy kochają zegarki Panerai (i inne tool-watche ) cenią podobne wartości ale przede wszystkim się lubią i dobrze się czują we własnym towarzystwie. Tak więc nie musisz posiadać zegarka Panerai, (oczywiście życie jest wtedy uboższe ) aby być Paneristi (zawsze jesteś nim potencjalnie) - wystarczy, że czujesz bluesa
|
|||
|
|||
Ja także witam serdecznie. Bardzo się ciesze, że powstało to miejsce. Tak jak napisał Klaudiusz "So much more than just a watch". Czuje, że to początek czegoś fajnego i cennego i ciesze się, że mogę być częścią tego :-)
|
|||
|
|||
smiesznie troche, ze my sie juz wszyscy przeciez znamy i to najczesciej z wiecej jak jednego forum
ale przywitac sie nie zaszkodzi- tak wiec witajcie |
|
|||
|
|||
Witam wszystkich, starych i nowych znajomych.
Fajnie, że powstało to forum. Chociaż mam zegarek tej marki to moja wiedza o niej jest ciągle niewystarczająca. Mam nadzieję, że dzięki Wam, wkrótce się to zmieni. Muszę pomyśleć nad adekwatnym dla tego forum avatarku. Pozdrawiam Mirek Ostatnio edytowane przez Dommir : 14-07-2007 o 21:30. |
|
|||
|
|||
Puk, puk.
Witam. Cieszę się, że powstało forum miłośników "traktorów". Sporo uczestników już znam z innego miejsca. OP nie mam, ale jestem zarażony. Miałem okazję przez prawie cały dzień nosic na nadgarstku Luminora Base Logo i wiem, że taki będę miał. Kiedyś. Z innych włoskich odchyłek — kawa. |
|
||||
|
||||
witam Grześku! Ja czekałem na spełnienie swojej pasji chyba z pięc lat... a potem jest tylko gorzej