|
|||
|
|||
Odp: Spis powszechny Panerai
przejąłem Logo po Ellore
|
|
|||
|
|||
233 na razie bez fotek, synek załatwił aparat na cacy
|
|
||||
|
||||
gratulacje panowie... Base is Ace! No a 233 to bajka...
|
|||
|
|||
Witam serdecznie i w genialnym nastroju,
Od dziś mam PAMa 112. Żona jest na wakacjach z dzieciakami i zabrała aparat Ale jutro jak ochłonę to trzasnę jakąś fotkę komórką, albo pójdę zrobić sobie zdjęcie paszportowe z PAMem Pozdrawiam Marcin
|
||||
|
||||
112... łezka się w oku kręci. To był także mój pierwszy PAM. I jeszcze wróci, nie mam wątpliwości!
|
|||
|
|||
Cytat:
A tak na marginesie, to w spisie powszechnym nie znalazłem wiele 112, chyba żadnego? 111 rządzi a 112 jakby nie był zbyt popularny?
|
||||
|
||||
są jakieś "zera" za to, czyli absolutnie już historyczny Base. 112 jest jednak troszkę spokojniejsza, delikatniejsza w designie dzięki kanapkowej tarczy, a przez to chyba jest bardziej uniwersalnym zegarkiem. Logo Base jest już wyraźnie bardziej sportowy. Dlatego do SUBa to jeśli coś dołączy, to właśnie 112. Ale chyba jednak nie szybko...
|
|||
|
|||
Obiecana fotka PAMa 112. Tak na szybko.
Teraz dopiero zdałem sobie sprawę jakie ma grube szkło! Trudno się fotografuje. Z zegarkami, które mają cienkie szkiełka jest łatwiej, nie wspominając już o takich z obustronną powłoką AR (wtedy szkła właściwie nie widać). [IMG][/IMG]
|
||||
|
||||
Base is Ace! Zaś efekt "grubego szkła" jest zazwyczaj właśnie fajny. A jesli ma być "niewidoczne" to wystarczy dobry filtr polaryzacyjny - wykasuje wszelkie odblaski od szkła
|
||||
|
||||
Witam!
Nie spodziewałem się, że kiedyś będę miał Panerai ale wreszcie się udało! (Dobrze zdana matura + słowna mama= Panerai) Kupiony przedwczoraj w Hausmann & Co na Via dei Condotti: PAM00048 Luminor Marina Automatic 40mm Mam tylko jedno pytanko. Jeśli poruszam zegarkiem z tarcza ustawiona poziomo przy uchu (wiem, brzmi dziwnie) powinienem słyszec jak wachnik się obraca?? |