|
|||
|
|||
Odp: Pytanie o serwisowanie Panerai
Cytat:
Jak byś potrzebował /lub kto inny/ to mam super zegarmistrza w Warszawie. Nie boi się mechanizmów in house w PANERAI i innych. Nie trzeba wysyłać do Monachium
|
||||
|
||||
Pewnie oddam w końcu na typowe sprawdzenie i konserwację
Przypomnij jak często jest to zalecane ? Adam |
|
|||
|
|||
Adam żartujesz ,prawda?
Zalecane jest robić przegląd w zegarkach mechanicznych co 4-6 lat.
|
||||
|
||||
Na początku wiadomość o zegarmistrzu przyjąłem z hura optymizmem, ale jednak jeśli chodzi o własne mechanizmy to jednak mam pewną obawę .
Chodzi o to, że rzeczony zegarmistrz zna się na wielu luksusowych markach zegarkowych i to budzi mój niepokój. Z drugiej jednak strony ciesze się, że są w Polsce genialni ludzie i wiem Darku, że korzystałeś i jesteś zadowolony . Mało tego to o ile dobrze pamiętam to poprawiał po serwisie w OP |
|
|||
|
|||
Ja nie mam obaw oddając zegarek do w/w zegarmistrza.
W Monachium też są naprawiane,przeglądane zegarki różnych firm. I jednego dnia jedna osoba naprawia Panerai ,drugiego JLC,trzeciego IWC Tam to się "naprawia" taśmowo ,tu z indywidualnym podejściem. No i nie tracimy tyle czasu i pieniążków A jakości serwisu w Monachium ,cóż no comment.
|
||||
|
||||
Cóż, wstyd ale nie wiedziałem :O
To za rok, dwa muszę się wybrać do Warszawy Adam |
|
|||
|
|||
Hej,
podzielcie się proszę tymi namiarami na warszawskiego zegarmistrza. pozdr / T PS. Jak to możliwe, że serwis w Monachium OP - serisuje też inne zegarki? |
|
||||
|
||||
W Monachium też są naprawiane,przeglądane zegarki różnych firm.
I jednego dnia jedna osoba naprawia Panerai ,drugiego JLC,trzeciego IWC Ale jaja. Tego nie wiedziałem Dokładne dane zna Darek. P.S. Jak zacytować fragment wypowiedzi? |
|
|||
|
|||
Cytat:
Takie zegarki są naprawiane w Monachium. pablo122 - po prawej naciśnij cytuj ,po lewej odpowiedz Cytujesz cały tekst ,albo wycinasz to co niepotrzebne. Adam jak już będzie pora oddać zegarek na przegląd,to służę informacją i będzie okazja się spotkać
|
||||
|
||||
To jeśli można informację poproszę już tak na zaś
Adam |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|