|
|||
|
|||
Pasek do 305
Witajcie,
znudziło mi się już noszenie mojego 305 na gumowym pasku. Przydałby mi się jakiś fajny skórzany pasek pasujący klimatem do zegarka . Jakie sklepy i modele możecie mi polecić ? |
|
|||
|
|||
Odp: Pasek do 305
Zależy jaką kwotą dysponujesz.
Ja mam kilka pasków KAINA i jestem super zadowolony. Możesz też napisać do naszego kolegi . http://pistrap.com/galeria.php?PHPSESSID=ba577103e146097d792e81c47f7f 567f Jego paski rewelacyjne,polecam z całą odpowiedzialnością. Dużo pasków też znajdziesz TU
|
|||
|
|||
Dzięki Paski Kaina wyglądają obiecująco, przyjrzę im się bliżej
|
|
||||
|
||||
Sprobuj pogadac z Piterem, robi/robil rewelacyjne paski, super jakos, super skora.
Sam mam jego trzy paski i zadnych innych juz nie nosze |
|
||||
|
||||
Pasek od maciato z kmziz. Cena 80zł. Jakość super. Czasami z Hong Kongu paski za 150$ nie umywały się. Polecam. Możesz się z nim dogadać o co Ci chodzi
Pod wpływem DarPama u Kaina zamówiłem wczoraj jak dojdzie to dam cynk Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
thorneb jakbyś był z Wawy, to byśmy się spotkali i byś zobaczył paski Kaina.
Wszyscy co widzieli,potwierdzają super jakość. Też mam jeden pasek od Piotrka i potwierdzam pierwszorzędne wykonanie. Mam również pasek od Maćka.Wstyd się przyznać ,ale gdzieś się zapodział z kilkoma innymi. Dopiero ze 2 tygodnie temu znalazłem. Zrobię zdjęcia ,ale się nie mogę zebrać. Jest już osobny wątek o paskach? Może pokażemy nasze różne paski w jednym miejscu. Pewnie każdy ma ich sporo. A jak nie ma , to będzie miał .
|
|||
|
|||
Ok w takim razie pomęczę tez Pitera Jestem z Wawy, ale niestety ostatnio bardzo ciężko u mnie z wolnym czasem, chociaż idea jakiegoś spotkania Warszawskich Paneristi jest bardzo fajna i można by o tym pomyśleć
|
|
|||
|
|||
O.K. jeśli jednak zmienisz zdanie ,to wiesz gdzie mnie szukać
Spotkanie Paneristi nie tylko z Wawy to super pomysł. Dlaczego jeszcze nie odbyło się żadne spotkanie? Teraz okres wakacyjny i pewnie większość będzie w miesiącach lipiec,sierpień wypoczywać . Ale od września można by było nad takim spotkaniem pomyśleć ja jestem ZA. Kto następny ? Chyba kolejny temat trzeba założyć Aby wszystko było w jednym miejscu. Aby nie było OT pablo122 masz już pasek od Kaina? Pytam poważnie bo mi kiedyś wysłał w poniedziałek a w środę o godz. 11-stej już był u mnie listonosz Innym razem dostałem paski od Kaina w sobotę. Dlatego spodziewaj się na dniach.
|
||||
|
||||
Pasek jeszcze nie doszedł. Czekam z utęsknieniem
Pytam poważnie bo mi kiedyś wysłał w poniedziałek a w środę o godz. 11-stej już był u mnie listonosz Coś nieprawdopodobnego! Darek, pięknie rozkręciłeś to forum Temat z paskami doskonały, ale niestety nie mam się czym pochwalić (na ten moment ) P.S. Mam problem z cytowaniem części wypowiedzi, ponieważ jak robię to normalnie (tak jak napisałeś) to nie wyświetla się ta ramka i to jest nieczytelne. Nie wiem z czego to może wynikać? |
|
|||
|
|||
Też byłem w szoku,że w dwa dni dotrała przesyłka z Hong Kongu
Cytat:
Mnie też wyskakują co jakiś czas dziwne "znaki" ale robię -odśwież stronę- i jest O.K.
Darek Ostatnio edytowane przez DarPam : 03-07-2011 o 11:31. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|