|
||||
|
||||
Odp: SLC Maiale
Naprawdę sam to malowałeś ?
Ile figurek wcześniej malowałeś ? Bo nie uwierzę że to pierwsze... Ja troszkę malowałem za starych czasów do warhammera i ... chowam się pod stół Adam |
|
||||
|
||||
Jeszcze trochę ze szczenięcych lat zostało Szkoda, że czasu mniej niż kiedyś - i jakoś szybciej leci - bo teraz można takie modele kupić, że głowa boli. A ja zawsze chciałem mieć duży model Apache.
|
||||
|
||||
Figurki - moją ostatnią, która się uchowała córka gdzieś w piaskownicy posiała
A to był piękny Drizzt. Figurki przerabiałem na bazie fascynacji książkami o mrocznych Elfach i światem D&D
|
||||
|
||||
No Klaudiuszu, chyle czoło, warto było ma to czekac, poprostu RREEWWEELLAACCJJAA
Wyglada niesamowicie |
|
||||
|
||||
Klaudiusz, a ja myslalem, ze bylem dobry w malowaniu figurek... wow, no czad!
ja dopiero troszke rozgrzebalem swojego. no i widze, ze poprzeczka wysoko powedrowala! ale sie nie poddaje, o nie! aerograf juz czeka w gotowosci W sumie, to nawet dobrze, ze dopiero zaczynam ta impreze... bede mial teraz maaaaase wolnego czasu w domu. tak za tydzien gdzies. bo jak pewnie czesc z was wie wczoraj po pol. wyladawalem w szpitalu z ostrym zapaleniem wyrostka i w nocy mnie rzneli. ale juz sbie leze na pooperacyjnej i jak widac klikam sobie troszke via smartphone... no i czeka mnie ze dwa tyg. zwolnienia. jak juz wyjde - akurat na zrobienie modeliku
|
||||
|
||||
Piotrze, przykra sprawa w tym wyrostkiem . Trzymaj się!
|
||||
|
||||
Trzymaj się!
Jak widać, nie ma tego złego... |
|
||||
|
||||
Piter: szybkiego zdrowienia i troszki odpoczynku...
Adam |
|
|||
|
|||
rewelacja bravo Klaudiusz
|
|
||||
|
||||