|
||||
|
||||
Odp: Greetings from admin :)
na pewno gorzej dla portfela, ale frajda ze spogladania na zegarek i dokupowanie nowych "ubranek" to prawdziwa frajda
|
|
||||
|
||||
To i ja się przywitam.
Świetny pomysł na forum, "starzy" Znajomi, nowe miejsce. Witam i pozdrawiam Marek |
|
||||
|
||||
Witajcie! Faktycznie Sami znajomi.
|
|
|||
|
|||
Witam i bardzo mi miło gościć tutaj , co prawda praktycznie znamy się wszyscy - ale rozumiem ze tutaj rozmawiamy na temat OP - oczywiście będę tego przestrzegał i mam nadzieję że Inni też - na razie niewiele mam do powiedzenia i bardzo dobrze - może niedługo - kto wie , jeszcze raz witam wszystkich serdecznie !
|
|
|||
|
|||
Witam wszystkich.
Paneraia nie mam. Na razie nie planuję Ale wpadnę tu od czasu do czasu poczytać i pooglądać. pozdrawiam, j. |
|
|||
|
|||
Witam Pamów [panien nie stwierdzam]
Od pewnego czasu coś mnie męczy ,czy to może być brak Pana mojego ? Myślę o Nim [sub 024] oglądam [metropolitan] czytam[fora różne] i chyba nadejszła wiekopomna chwiła.Dziś to króliczek,ale zacznę Go gonić. pzdr.Paneristi [ to ponoć naród wybrany] Jajacek. |
|
||||
|
||||
Ja będę mało oryginalny i powiem: Cześć!
|
||||
|
||||
Witam Panowie!
(Panera)iście zacne towarzystwo ! |
|
|||
|
|||
Witam serdecznie,
Od dziś wczesnych (jak się potem okazało) godzin rannych, jestem dumnym posiadaczem Panerai (PAM 00005), mam nadzieję, że mój pierwszy P. wyląduję na mojej ręce w przeciągu tygodnia... Mieszkam w Warszawie, Poznaniu. Poza ulubionymi zagarkami (Rolex, IWC), jestem wieloletnim fanem cygar i tu oczywicie Partagas D No. 4 i Montechristo No. 2. Na codzień zajmuje się systemami ERP (głównie sales i sourcing), w tym aplikacje z rodziny SAP i to co dla SAP w peryferii, ponadto jestem certyfikowanym ICC Coachem. Jeśli zdaży się tak, że będziesz mieć pytanie z tego tematu, pisz śmiało, jestem do Twojej dyspozycji :-) bjablons |
|
||||
|
||||
Czołem miłośnicy! Witam wszystkich starych i nowych znajomych. Mimo, iż nie posiadam aktualnie żadnego PAM'a, pozwolę sobie trochę pobyć w tym klimacie, możliwe, że kiedys się do niego przekonam
|