|
||||
|
||||
Odp: Witam i o Pam'a pytam!
Cytat:
Ad.1 Zegarek nakrecam codziennie, no moze poza weekendami, ale wiem ze np Adam swojego Radka nakreca co dwa dni kiedys ten temnat był mocno opisywany na forum zegarkowym |
|
||||
|
||||
Codziennie.
Jak nakręcałem co dwa dni to łapał spóźnienie około 2 minut na tydzień. Adam |
|
||||
|
||||
Czyli codziennie - czy ma znaczenie, czy wieczorem czy rano?
Jeszcze jedno pytanko: znacie jakieś polskie sklepy internetowe, gdzie można nabyć ciekawe paski do Pam'a?
|
||||
|
||||
polskich to chyba nie ma, no chyba ze u Pitera, ale terminy bardzo bardzo odległe
Jest sporo zagranicznych sklepow internetowych gdzie spokojnie mozesz zamowic i przysla bez zadnych problemow |
|
||||
|
||||
co do nakręcania... rano przed wyjściem do roboty szybka mała kawka i rytułał nakręcania. Nawet jak akurat na ręku siedzi 243 (automat) to i tak dla zdrowotności Base'a trzeba nakręcić
|
||||
|
||||
Dzięki za odpowiedzi dotyczące nakręcania - mam nadzieję, że już niedługo ten rytuał stanie się i moim udziałem
Odnoście sklepów to macie jakieś sprawdzone i z dobrymi cenami (najlepiej z Europy). Z góry dzięki za odpowiedź!
|
|||
|
|||
Cytat:
Mam w związku z tym taki tygodniowy system nakręcania; - poniedziałek o 11 wieczorem, - czwartek o 7 rano, - sobota o 3 po południu. Mój 112 wykorzystuje perfekcyjnie te 56h rezerwy i nie zauważyłem aby np przy zbliżaniu się do jej końca jakoś zwalniał. Zatrzymuje się różnie; czasami w ok. 57h ale zdarzyło się, że dociągnął do 58h. Oczywiście, tak jak napisałem, staram się nakrecać 3 razy w tygodniu. Niestety, ten system zostawia małą tolerancję i często zdarza mi się, że zegarek się zatrzymuje. Ale nie jest to dla mnie jakiś duży problem (przecież nie ma konieczności przestawiania daty). Najrozsądniej chyba nakręcać co 2 dni. Chociaż przy tym systemie zdarzało mi się też zapominać, czy nakręciłem go wczoraj czy dzień wcześniej? Znowu nakręcanie codzinne nie jest potrzebne - jednak ten mechanizm ma zdecydowanie wiekszą (niż klasyczna/np. najczęściej spotykaną w automatach 42-44h) rezerwę chodu. Pozdrawiam
|
||||
|
||||
A oto finał:
|
|||
|
|||
Cześć
w odpowiedzi na twoje wszystkie wątpliwości ,polecam wizytę w sklepie Jansen i wyjaśnienie ich na miejscu. W mim przypadku zadziałało i mam 111 z czarnym paskiem ,ale o ile pamiętam 112 była z brązowym. Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
Witam i o Pama pytam
Mam na imię Piotrek, mam 20 lat, pochodzę z woj. Świętokrzyskiego, obecnie mieszkam w Krakowie gdzie studiuje.
Swoimi wymiarami ani osiągami nie będę się Wam "chwalił" bo pewnie wzbudziło by to tylko Wasz lekki uśmiech i politowanie Napisze tylko że mam 187 cm wzrostu i jestem szczupły i od zawsze mam problemy z przybieraniem masy i wyglądam trochę jak tyczka Na forum trafiłem dzięki Kubie Mr.Hankemu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i liczę, że nie będziecie sobie z nowicjusza zbyt często żartować ;> |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|