|
|||
|
|||
Odp: Dostępność nowe PAMy
Dostępność i ceny na Teneryfie mozna sprawdzić mailując do człowieka Mr.Sanjay odpowiedzialnego za zegarki w sklepie IDEAL JOYEROS (oficjalny dealer )email safari@idealjoyeros.com
|
|
||||
|
||||
sprawdzałem ostatnio dostęnośc u dilera ze szwajcarii części kolekcji 2009:
312 - in stock 320 - in stock 321 - najwczesniej marzec-kwiecien 2010 ....diler ten obiecal mi 10% znizki, jakbym sie decydowal....jesli ktos chcialby wiecej szczegolow to zapraszam...w ilosci sila jak to mowia ... ...natomiast nie wiem jak to jest jeśli chodzi o zwrot szwajcarskiego VATu (7,6%) na granicy (w przypadku zakupu będąc w szwajcarii)....czy jest możliwośc, żeby go odzyskac, bez obawy, że służby celne owszem odliczą VAT szwajcarski, ale "dowalą" polski (pewnie 22% jak zakładam) ??? może ktoś z Was się orientuje ? pawel |
|
|||
|
|||
jest dokladnie tak jak piszesz- jak odliczysz szwajcarski, zawsze placisz polski... srednio sie oplaca, ale polecam, bo zawsze wspierasz nasz, a nie ichniejszy budzet
|
|
||||
|
||||
tego się obawiałem..
czyli najlepiej bookowac WizzAira...i na weekend do Szwajcarii...10% zawsze coś, tym bardziej , że chyba jednak ceny w CHF są kapkę lepsze niż w UE...a jakby przypadkiem na marzec taki np.321 się już pojawił, to i na Baselworld możnaby wpaśc ...i będzie 2 w 1 |
|
|||
|
|||
Już mnie to specjalnie nie interesuje (dostępność), bo od dzisiaj na ręce jest ten jeden wymarzony
Bardzo dziękuję Panu Igorowi za pomoc i cenne dla mnie porady i wiszę Ci duuuże piwo! pozdrawiam tommybox |
|
||||
|
||||
Wstaw fotki
|
||||
|
||||
Cytat:
Pama gratuluję i jak Kolega mówi - wstaw zdjęcia Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
no dobra ;-) takie na szybko z telefonu...
pozdrawiam! PS. Przyjdzie czas na porządną sesję foto! Ostatnio edytowane przez tommybox : 25-03-2010 o 16:54. |
|
||||
|
||||
Gratuluję - niech się dobrze nosi.
Świetna maszyna
|
|||
|
|||
Cytat:
W zyciu. Nie ma zadnego przeplywu informacji do Polski o odliczeniu szwajcarskiego Vatu. Odbieralem 2 razy w Zurichu Vat przed odlotem, a tutaj pies z kulawa noga sie mna nie zainteresowal. Szczerze mowiac nie znam przypadku zeby ktos w Polsce zaplacil, tylko dlatego ze w Szwajcarii odliczyl. Pzdr. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|