|
||||
|
||||
Odp: Szyję paski na zamówienie
Ja również dziękuje za klimatyczny i świetnie wykonany pasek! Mam nadzieję, że rzetelnie uda mi się go zrecenzować
Pozdrawiam, Igor |
|
||||
|
||||
Mam nadzieję, że oddałem opisem + zdjęciami klimat i moje spostrzeżenia nt pasków Strapmakera:
http://paneristi.pl/showthread.php?p=784#post784 Pozdrawiam, Igor |
|
|||
|
|||
tworca na pewno nie powinien sie czuc rozczarowany
|
|
|||
|
|||
bardzo miło mi to słyszeć, niemniej jeszcze daleeeka droga nim będę w pełni zadowolony z moich produkcji
|
|
||||
|
||||
cześć
|
|||
|
|||
Witam
Niedawno uszyłem kilka pasków 24mm Taki I taki i taki i jeszcze kilka innych Dopracowałem także sztukę zmiękczania olejkami. Ostatnio natomiast pobawiłem się w troszkę inne paski, oto efekt: Czarna skóra, w przestrzeniach między łuskami oraz w dziurkach na niebiesko, szyte jaskrawo żółta nicią No i powstał w mojej głowie plan zrobienia paska "smoczego" czyli z nachodzących na siebie skórzanych łusek, które osobno nawoskuje na gorąco i wymodeluję by wyglądały obłędnie. I mam takie pytanko, miałby ktoś ochotę na taki smoczy pasek ? Pytan się bo to stracznie czasochłonne bedzie, wycinanie, cieniowanie, woskowanie, tłoczenie, modelowanie, klejenie i szycie. Oczywiście ten czarny pasek był robiony jako eksperyment/prezent więc nie jest nawet w połowie tak wykonany jak być powinien. Ten smoczy może byc dowolnego koloru ale chyba najfajniej wyglądałby brąz z ciemniejszymi tłoczeniami na łuskach i jaśniejszych obwódkach tłoczeń. Jak ktoś będzie chcieć to możliwe jest dołączenie do paska mosiężnej tabliczki z imieniem i nazwiskiem właściciela, przyszytej jako ostatnia łuska, albo jako dodatek do paska. Cokolwiek wymyślicie pewnie uda się zrobić Ewentualnie mogę pomysleć nad wstawkami ze skóry węża w miejsce tłoczeń na łuskach, albo same łuski zrobić ze skóry węża by pracowały jak sie pasek zakłada na rękę (by się rozsuwały i zsuwały). Ma ktoś ochotę i odwagę chcieć taki pasek ? Będzie to prawdopodobnie pojedyncza sztuka, więc 100% rasowy custom. Pozdrawiam, Strapmaker Ostatnio edytowane przez Strapmaker : 21-04-2008 o 16:15. |
|
||||
|
||||
Wrzucaj fotki na serwer paneristi...
Teraz ich nie ma... Adam |
|
|||
|
|||