|
|||
|
|||
Odp: Greetings from admin :)
jak widać droga na paneristi.pl prowadzi przez ZegarkiKlub
witam i pozdrawiam kolegów - Radek z Wrocławia. ps. coś mi się na bieżący rok PAM (najpewniej 183) marzy, mam nadzieje że pomożecie rozwiać pewne wątpliwości |
|
|||
|
|||
Witam i ja, co prawda Pam'a nie posiadam, ale bardzo chętnie o nich poczytam
|
|
|||
|
|||
Oj przepraszam za zwłokę ale mnie to forum wciągnęło a i znajomi tu są no i sami wiecie.
Tak do rzeczy Dzień dobry Ja tu trafiłem kompletnie od tyłu strony Pierwszy zegarek Panerai zobaczyłem na zupełnie nie zegarkowym forum potem tez tam przeczytałem o Paneristi i kto nim min jest i wiedziałem już ,że muszę go mieć. Moje życie trwa ponad 30lat a zamiłowanie do zegarków ponad 20. Witam was i pozdrawiam. |
|
||||
|
||||
cześć
|
|||
|
|||
Witam. Nie jestem jeszcze posiadaczem zegarka Panerai ale po długich poszukiwaniach jestem zdecydowany przyłączyć się do "Społeczności Paneristi"
Pozdrawiam starych (z KMZiZ) i nowych znajomych. |
|
||||
|
||||
WItaj, witaj!
|
|
|||
|
|||
Pozdrowienia dla wszystkich pamaniakow. Pama jeszcze nie mam ale nabyc zamierzam, max drogie ale jak sprzedam carrere i dorzuce pare funciakow to cos moze dam rade upolowac. Sorry za brak pl znakow-nadaje z Angli.
|
|
||||
|
||||
Witaj kuhu
Adam |
|
|||
|
|||
Witam, pozdrawiam wszystkich Paneristi. Jak większość z Was mnie również dopadła klątwa Panerai :-). Czytam forum od dawna, przyszedł czas na dołączenie do Was. Mam parę pytań, no ale nie w pierwszym poście... P.S. Nie zakładałem nowego wątku na dzień dobry. Tu mogłem się przywitać pod wpisami wielu zacnych forumowiczów, co było tym bardziej przyjemne.
|
|
||||
|
||||
Witaj!
Z pytaniami wal śmiało - na pewno ktoś pomoże