|
|||
|
|||
Odp: Klamra z damastu?
Dotarla do mnie klamra nr 2 z paskiem Crazy Horse. Wyglada i uklada sie super. Dziekuje Mariuszowi (ellore), bo troche sie nameczyl aby te dwie rzeczy dopasowac wzajemnie. Grunt ze efekt jest super.
Pzdr. |
|
|||
|
|||
Cytat:
Poprosimy foto .
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Super te klamry
Napiszcie bo mi umknęło, nie ciamnieją od potu ? Adam |
|
|||
|
|||
Dzięki .
Ten damast (austenityczny) jest w 100% nierdzewny. Mamy je krótko więc z własnego doświadczenia niewiele mogę powiedzieć, ale jeśli chodzi o damast to nasz dostawca ze Szwecji to prawdziwy wirtuoz, więc nie ma powodu mu nie wierzyć . Te są akurat wyjątkowo głęboko wytrawione, z kolejnymi będziemy eksperymentować i na pewno pochwalimy się zdjęciami.
|
||||
|
||||
Nie mam głowy do niczego
Piknij mi maila proszę albo przekręć na 0 696 459 038. Pogadamy adam Ostatnio edytowane przez AdamLuczak : 21-12-2008 o 14:51. |
|
|||
|
|||
wcześniejsze
http://www.network54.com/Forum/35339...pieces+of+24mm juz ich nie ma terażniejsze http://www.network54.com/Forum/35339...MADE+IN+POLAND w Polsce cena jest nizsza . Klamry są bardzo glęboko trawione , następne pewnie będą płyciej , kwas solny uzywany do trawienia austenitycznych - wyklucza mozliwośc "rdzewności" dodam ze 45% kwas solny.Powinno sie je trawić mieszanką - ale ... |
|
||||
|
||||
Kurcze nie chwaliłem się jeszcze moją klamrą
|
|
|||
|
|||