|
|||
|
|||
Odp: Szyję paski na zamówienie
witam.
jestem tu nowy. czy oferta odnośnie pasków aktualna? kupiłem niedawno zegarek PANAREI LUMINOR MARINE FIRENZE 1880 jest on na metalowej bransolecie a chciałbym skórzaną. Jaka jest cena ostateczna ? prosił bym o jakieś propozycja wyglądu i z jakiej skóry i z klamrą oczyiście chodzi o kompletny pasek.(klamra język i pasek) pozdrawiam |
|
|||
|
|||
Witam
Ja również byłbym zainteresowany. poszedł PM |
|
|||
|
|||
Witam
Przepraszam za brak odpowiedzi na prywatne wiadomości. Dłuuugie wakacje i niespodziewana przeprowadzka odcięła mnie od internetu i warsztatu Niemniej już jestem. Paski szyję dalej lecz na tę chwilę kolejka jest bardzo duża i nie jestem w stanie powiedzieć jak długo potrwa nadrobienie powakacyjnych zaległości. Postaram się jak najszybciej zacząć przyjmować nowe zamówienia Pytania i zamówienia o paski proszę kierować na Sebastian.Ptasznik(at)gmail.com Pozdrawiam, Strapmaker PS: niedługo pojawi się (prawdopodobnie) króciutki opis mojego nowego paska (prototyp, nowy rodzaj skóry, garbowana roślinnie z Włoch). Jesli opinia o nim będzi epozytywna postaram się wypuścić krótką serię sygnowanych i numerowanych pasków 24/24 z tej skóry właśnie |
|
|||
|
|||
Jezeli dobrze skladam fakty, to pierwszy pasek z wloskiej skory jest w moim posiadaniu. Dwa dni noszenia to moze zbyt krotko aby wydawac sady, ale mozecie mi wierzyc ze pasek jest swietny. Mysle ze bedzie trudno komus zrobic bardziej miekki pasek. W zasadzie uklada sie nawet do wloskow na nadgarstku
Wszystkie paski ktore mam od Sebastiana wygladaja swietnie, a opinie o walorach uzytkowych wydam za jakis czas. Pzdr. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Dla niezdecydowanych. Panowie, te paski nosza sie jeszcze lepiej niz wygladaja. Mam cztery rozne modele od naszego kolegi, wiec czerpie wiedze z wlasnych doswiadczen
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Mam przyjemność zaprezentować jedne z najbardziej pracochłonnych pasków jakie kiedykolwiek uszyłem
24/22mm Te z krzyżowym szyciem, nie dość, że są długie na 150mm to jeszcze szyte drobnym ściegiem. By taki pasek uszyć potrzeba +\- 2-3 razy tyle czasu ile na normalny pasek. Chciałbym w tym miejscu podziękować właścicielowi pasków za ponadprzeciętną cierpliwość Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
Mam pasek autorstwa Strapmakera - właściwie nawet parę .
Noszą się świetnie - jak patrzę na najnowsze produkcje to coś mi mówi, że będę miał do autora słów kilka na temat kolejnego z moich pasków |
|
|||
|
|||
strapmaker daj jakis telefon do ciebie
|
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|