|
|||
|
|||
Kupię Luminora
Jak w temacie, kupię Luminor'a z czarną tarczą, 44mm, z kompletem dokumentów i nie w tytanie.
kontakt: r.brzezinski@agropak.pl |
|
|||
|
|||
Odp: Kupię Luminora
Drogi Kolego, po serii esemesów i telefonów , po ustaleniu wysłania zegarka do Ciebie po Twoim smsie co do firmy TNT-z opcją zobaczenia przedmiotu przy odbiorze i ewentualnym odesłaniu- na wszystko oczywiście sie zgodziłem (którego się smsa niestety nie doczekałem), nagle zamilkłeś na zawsze- mam nadzieję że nic tragicznego Cię nie spotkało, że wszystko z Twoją osobą w porzadku. Tak tylko piszę bo nie bylo na pożegnanie zadnego sygnału od Kolegi i nie wiem czy bukować zegarek dla Ciebie, bo juz w poprzedni weekend chciałeś go mieć koniecznie na nadgarstku-a tu brak nawet do widzenia :-( . Pozdrawiam, zardz.
|
|
||||
|
||||
Miałem trzy tygodnie temu identyczną sytuację (tzn. ja wysłałem zegarek pocztexem i nie miałem go przez dwa tygodnie) z innym gościem (chyba), wygląda na to iż w naszym kraju dochodzi do tajemniczych zniknięć.
|
|
|||
|
|||
Jakby to powiedzieć.................to normalka, że ludzie zmieniają zdanie. Trzeba się zabezpieczać, np. umowa KS z zaliczką itp. Albo jak komuś zależy niech odbiera osobiście, zwłaszcza jak nie jest osobą znaną i udzielającą się na forach o tematyce zegarkowej.
|
|
||||
|
||||
Z dwojga złego dobrze, że zniknęli sami, a nie z zegarkami
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|
|||
|
|||
To mój ostatni post w tym temacie- nie chce mi się powiedzmy... przekomarzać. Ja smsa o odroczeniu decyzji do 25.10.2010 nie dostałem- może grasz na kilka frontów i mnie z kimś pomyliłeś- i jemu wysłałeś tego smsa, a może sieć nie dostarczyła - nie wiem. Miała być od Ciebie wiadomość o wysyłce przez TNT i formie płatności w wtorek/środę (12/13.10.2010)- nie doczekałem się. Jak się rozmyśliłeś wystarczyło napisać. Wobec powyższego Twoja solidność została podważona i z mojej strony transakcja jest już niemożliwa. Pozdrawiam, zardz. P.S. I nie wzywaj Bogu ducha winnego imienia Kolegi HOLA nadaremno...:-)
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|