|
|||
|
|||
PAM000 Base Logo sprzedam
Witam. Sprzedam PAM000 Luminor Base Logo 44mm.
Zakupiony poczatek marca 2010 w Jansenie . Stan bardzo dobry, delikatne ryski od sporadycznego noszenia do garnituru. W skład zestawu wchodzą: -Panerai Base Logo PAM000 seria Lxxxx/1000 -3 pudełka(kartonowe szare, kartonowe czarne ,,na buty” z fizeliną i żółtą ściereczką , drewniane) -paski czarny skórzany z klamrą, plastikową zatyczką OP, metką OP na nitce oraz gumowy(może to zabrzmi niewiarygodnie ale nie były nawet przymierzane- przełożyłem od razu na inny)+śrubokręt -2 małe książeczki(gwarancyjna i opisująca linię Base) -2 większe książki(nabyłem na ebayu- Manifattura 2009 oraz kolekcja 2009) -plastikowa karta gwarancyjna( bez nazwiska), podłużna naklejka z kodem i numerami, osłona na zegarek z białej gumy tzw. transportowa, zachowałem również małą folię z numerami napisanymi odręcznie niebieskim cienkopisem przyklejoną do dekla -rachunek wystawiony przez sklep Jansen Cena 10,5 tys. pln( negocjacje możliwe), zainteresowanych proszę PM lub 609 298 363. |
|
|||
|
|||
Odp: PAM000 Base Logo sprzedam
Witam, cena 10 tys. pln (negocjacje możliwe) . Pozdrawiam, zardz.
|
|
|||
|
|||
Witam, nowa cena 9.5 tys (możliwe symboliczne negocjacje ). pozdrawiam, zardz.
|
|
|||
|
|||
Aktualne?
|
|
|||
|
|||
Witam, przepraszam osoby do mnie piszace z zapytaniem o zegarek, ale oferta jest już nieaktualna, zegarek zostal sprzedany. Powinienem wcześniej o tym napisać, sorry. Pozdrawiam, zardz,
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|