|
|||
|
|||
Sprzedam Panerai Luminor GMT PAM89 - OKAZJA !
Do sprzedania Panerai Luminor GMT - PAM89
Koperta z tytanu. WYMIARY: średnica 44mm (bez koronki), uszy 53mm, grubość 17mm Antracytowa, satynowa tarcza. Oryginalny pasek Panerai ze skóry aligatora w granatowym kolorze. Zegarek w stanie idealnym. Roczna gwarancja + dokumenty z kontroli w serwisie Officine Panerai. Limitowana edycja 1500 szt. Wszystkie zegarki zostały sprzedane - cena tego modelu wzrasta ! Cena: 18000 zł - OKAZJA ! TEL. 605 331 448 Ostatnio edytowane przez panart : 28-08-2008 o 01:38. |
|
||||
|
||||
Wokół tego zegarka powstała dyskusja, za którą chciałbym przeprosić sprzedającego i użytkowników forum - za jej poziom (z mojej strony) oraz za agresywną i brutalną formę w jakiej ją pierwotnie prowadziłem (środek nocy i zmęczenie nie są dobrymi doradcami).
Ustaliłem w międzyczasie (w rozmowie z polskim przedstawicielem Panerai - warszawską firmą Jansen), iż zegarek PAM89 o podanym numerze istotnie w sierpniu wrócił z serwisu Officine Panerai w Monachium z certyfikatem Panerai poświadczającym jego oryginalne pochodzenie, regulację i wymianę uszczelek. Zegarek z certyfikatem został odebrany przez sprzedającego. Na koniec dodam iż wg mnie dyskusja (ale jeszcze raz podkreślę - nie taka jak tu miała miejsce, przepraszam raz jeszcze) na temat oferty, w razie wątpliwości, jedynie podnosi rzetelność forum i wychodzi na dobre sprzedającemu. I tak mam nadzieję będzie w tym przypadku. Życzę powodzenia w sprzedaży, gratuluję przyszłemu nabywcy i jeszcze raz przepraszam za moją ostrą reakcję. I dziękuję firmie Jansen za rzeczowe i profesjonalne podejście do tematu!
Piotr (aka PiterM) I wear my PAM daily only for my own pleasure... Ostatnio edytowane przez PiterM : 27-08-2008 o 17:13. |
|
|||
|
|||
Odp: Sprzedam Panerai Luminor GMT PAM89 - OKAZJA !
Temat nieaktualny.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|