|
||||
|
||||
I po urlopie (2009)
Cześć i czołem! I oto po trochę ponad dwóch tygodniach bez sieci wróciłem! Przepraszam za nieodpowiedziane maile i pozostawione wątki na forum, ale byłem w miescu, gdzie GSM nie dochodzi! Tak, są w Polsce jeszcze takie rejony!
Dziś padam, ale jak jutro się jakoś ogarnę to i fotki może wrzucę. A było rodzinnie-bombowo-bushcraftowo. A co tam, jednak jedną fotę wrzucam, coby smutno nie było
|
||||
|
||||
Odp: I po urlopie (2009)
"Jutro" nastało niestety dopiero teraz (kliknij aby powiększyć)...
Tu mieszkaliśmy - bazę domu stanowi drewiana Hyża łemkowska z 1865r! tak, prawie 150 lat! A tu cerkiewne banie w Banicy I nasz dom nocą... Ogniska też były I jeszcze kilka różnych... W sumie wyjazd - marzenie! Nie ma tv, nie działają tam ŻADNE komórki! Permanentny brak zasięgu! Czasem na grani łapie się słowacki T-Mobile, ale to wszystko. Jedyne dwa dni z cywilizacją jakie mieliśmy to spływ Dunajcem oraz Góra Parkowa w Krynicy Zdroju. Poza tym żyliśmy troszkę jak w XIX wieku
Piotr (aka PiterM) I wear my PAM daily only for my own pleasure... Ostatnio edytowane przez PiterM : 08-08-2009 o 00:21. |
|
||||
|
||||
Odp: I po urlopie (2009)
Fajne klimaty :-)
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|