|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ciekawe aukcje Panerai... Zapraszam wszystkich do udzialu w wyszukiwaniu ciekawych aukcji zegarkow Panerai   Ja zaczynam taka: http://www.chrono24.com/pl/search/in...m results=643 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... To milo, ze ktos sie wreszcie zainteresowal i.... zaluje, ze tak malo ludzi w naszym kraju rajcuje sie ta marka/historia   To tak jak z Apple - jak tylko powstala jakas fajna gazeta, to od razu upadala... - za malo czytelnikow... Ostatnio edytowane przez artme : 24-09-2009 o 15:39. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... Cytat: 

__________________ Andrzej | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
 A to zdjęcia nowego właściciela:      
				__________________ Andrzej Ostatnio edytowane przez diesel : 27-11-2009 o 16:10. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... Gratuluję   
				__________________ Pozdrawiam Rafał | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... Kurcze Rafale właściwie nie ma czego bo nie ja go kupiłem   Ale gratulację przekaże nowemu właścicielowi  
| 

| |||
| 
 | |||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... ech, gdybym nurkowal glebiej niz na 1.5m to bym go sam kupil   zle wyskalowany ten glebokosciomierz jak na typowego Paneristi  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
 Ups  Więc przekaż gratulacje  
| 

| ||||
| 
 | ||||
  Dokładnie! Na skali powinien być jeszcze poziom - wanna  
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: Ciekawe aukcje Panerai... A tam przesadzacie.. Mam kilka zegarków ze stoperem i ani razu z niego nie skorzystałem   Jak się na niego zdecydowałem to już było pozamiatane.. ale jakby co to jestem pierwszy w kolejce żeby go odkupić  Gratulacje przekazane