![]() |
|
|||
|
|||
![]() Witajcie,
w zeszlym tygodniu bylem na Pilsudskiego i w czasie rozmowy padly slowa, ktore mnie rozwalily ![]() ![]() ![]() ![]() Czy wiecie cos o tym? Faktycznie tyle kosztuje oryginal? Pytam, bo to nie chodzi o to, ze ktos sobie kupuje pama na skorze a potem chce dokupic bransolete, tylko pomyslalem sobie, ze taki np. PAM 328, ktory kosztuje 5000euro i jest na metalu i gdyby cos sie z nim stalo, to nie oplaca sie dokupowac bransolety, tylko albo pasek albo nowy PAM - jakos mi to nie pasuje... |
|
||||
|
||||
![]() Z tego co ostatnio w Jansenie mi mówiono to 2000 euro.
adam |
|
|||
|
|||
![]() To skoczylo 100%
![]() Ale 2000 euro IMHO to tez przesada w stosunku do cen samych zegarkow... |
|
||||
|
||||
![]() Mniej...
Proszę, oto aktualny cennik bransolet do Panerai w USD: http://paneristi.com/straps/Strap%20...list_page2.jpg 2600$ kosztuje większość bransolet OEM... Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
![]() Bardzo lubie ta firme. Malo tego - uwazam, iz ma jedna z najpiekniejszych historii i pielegnuje ja w pieknym stylu. Jednak ta informacja mnie rozwalila... Zeby w 21 wieku dawac takie ceny za bransolete??? Cene jak za eksluzywny zegarek???? (chocby taki Speedmaster z cala historia i niesamowitym mechanizmem kosztuje tyle samo). Ani ze zlota, ani z platyny, ani recznie robiona czy niesamowicie wygladajaca i wytrzymala... Cena wg mnie z kosmosu i zyłująca ze swoich klientow na maxa
![]() Ostatnio edytowane przez artme : 19-10-2009 o 23:29. |
|
||||
|
||||
![]() artme: przecież nikt nikomu nie karze jej kupować...
Mi też się podoba ale nie kupuję bo dla mnie za droga, z porshe cayene mam podobnie ![]() Adam |
|
|||
|
|||
![]() Ojej... no wiadomo, ze nie musze kupowac...
Chcialem tylko poznac Wasza opinie na ten temat. Teoretycznie wszystko moze kosztowac ile chce, ale to nie zmienia faktu, ze cene za bransolete wyciagneli z kosmosu i ja nie wiem skad taka cena. Myslalem, ze Wy cos wiecie na ten temat. |
|
||||
|
||||
![]() Ja podejrzewam że im się nie chce ich robić.
Bo to jednak chyba ręcznie robione jest ![]() adam |
|
|||
|
|||
![]() odpowiedz jest taka sama, jak w przypadku wszystkich dobr o ograniczonej dostepnosci - chce im sie produkowac, tylko jest to produkt wysoko marzowy, a wiec ma rowniez swoja cene.
Albo kupujesz, albo Twoje pozadanie rosnie ![]() |
|
||||
|
||||
![]() A ja mam taką teorię, iż Panerai po prostu powinno być jak nakazuje tradycja NA PASKU i już
![]()
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Witam i o Pam'a pytam! | Raf_fkn | Panerai Watch Discussion | 23 | 14-09-2009 00:49 |
Pasek do PAM'A | Raf_fkn | Kupię, sprzedam, zamienię... | 1 | 24-11-2008 21:59 |
Witam i o PAM'a pytam | Bartekk | Panerai Watch Discussion | 7 | 30-03-2008 01:52 |